Samarbetspartners

 

Hatha Yoga

Minna Fahlström som kommer att hålla i Hathaklasserna är utbildad och certifierad Hathayogalärare från Yogayama i Stockholm samt har 10 års erfarenhet av att leda Yoga på Friskis & Svettis. Hathyoga innefattar fysiska övningar och kroppsställningar s k asanas, koncentrationsövningar samt  andningskontrollerande övningar (pranayama) som centrala delar. I hathayogan eftersträvar vi bl a balans mellan kropp och själ, vila och aktivitet.

Mail: minna@yogaunleash.se
Mobil: 073 820 4800
Du hittar även info på facebook under namnet Yoga Unleash.

 


Pilates

För Christina Alenäs är det viktigt att både hjärna och kropp har ett samspel, efter 30 års erfarenhet har jag pilates som grund i mina träningspass. Det är en säker och effektiv träning, för både inre och yttre styrka och rörlighet, där alla pass avslutas med avslappning för att få effektiv återhämtning. Det som också är viktigt är att ha roligt, så välkommen att delta en termin på 15 ggr, eller drop in vid ledig plats. Cert STOTT Pilatesinstruktör, Cert. Kommunikolog, Hälsovetare, Leg. Sjuksköterska

Mail: christina@formenca.se
Mobil: 0734- 222 800
Hemsida: http://www.formenca.se/

MediYoga och YinYoga

Anne (Ann-Mari) Ninnas är i grunden Systemvetare och arbetar som IT Management konsult, men arbetar också som MediYoga lärare och terapeut, YinYoga lärare och Reiki Master/lärare.

MediYoga är en terapeutisk yogaform där andningen är central och som bygger på Kundaliniyoga. Den är inkännande och uppbyggande och vid behov kan du göra den sittande på stol. Den går på djupet och är en yogaform för dig som inte är ute efter att stå på huvudet.
Det har gjorts en hel del forskning i Sverige kring MediYoga, inom flera olika områden som tex rygg och hjärta, men du behöver inte ha några problem för att utöva MediYoga, utan du gör den istället i förebyggande syfte, som friskvård. Här kan du läsa mer om MediYoga: http://mediyoga.se
 
YinYoga är ett bra komplement till fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar. Men du behöver inte träna aktivt för att utföra YinYoga. Denna yogaform passar alla människor och kroppar, men är särskilt effektiv för stela och orörliga personer.

 

Mail: info@phoenixacademy.se
Mobil: 072-204 34 60
Hemsida:www.phoenixacademy.se